BLOG

Tu nájdete najnovšie články

zasuvky vypinace

Rozmiestnenie zásuviek a vypínačov je dôležité!

Ľudia pri stavbe alebo rekonštrukcii dbajú na nepodstatné detaily a maličkosti a často zabúdajú na budúce rozmiestnenie elektrických zásuviek a vypínačov svietidiel. Ak sa chcú vyhnúť neestetickým riešeniam, tak musia pristúpiť k vysekávaniu nových káblových rozvodov do čerstvo vymaľovanej a omietnutej steny. Preto je dôležité všetko vopred naplánovať a premyslieť si rozmiestnenie nábytku, spotrebičov a potrebných zásuviek a vypínačov.

Elektroinštalácia

10 tipov, na čo si dať pozor pri realizovaní elektroinštalácie

Proces kompletnej rekonštrukcie elektroinštalácie je pomerne náročný a vyžaduje si vzdelanie a prax v odbore, a preto nepatrí do rúk laikom. Ak nie je elektroinštalácia urobená profesionálne a kvalitne, môže vám neskôr spôsobiť nepríjemné starosti.

Náklady na vykurovanie

So zónovou reguláciou si znížite náklady na vykurovanie o štvrtinu

Ušetrite peniaze ovládaním vykurovacieho systému samostatne v každej izbe. Ak máte viacizbový byt alebo rodinný dom, najúspornejším a najkomfortnejším riešením je vytvorenie inteligentnej zónovej regulácie.

Aplikácia TapHome

TapHome – Inteligentná domácnosť

Predstavte si, že jedným dotykom na svojom mobilnom telefóne stlmíte svetlo, zatiahnete žalúzie, nastavíte si požadovanú teplotu v izbe, zapnete krb, saunu a mnoho ďalších vymožeností. Páčila by sa Vám takáto predstava?

EZS Jablotron

Vedeli ste, že zabezpečovací systém dokáže viac, ako len chrániť Váš dom?

Mnoho ľudí si pod pojmom „zabezpečovací systém“ predstaví iba alarm, ktorý ich môže ochrániť pred zlodejmi a vykrádačmi. V dnešnej dobe majú zabezpečovacie systémy oveľa viac ďalších funkcií, ktoré chránia nie len Váš majetok a rodinu, ale aj Vaše zdravie a uľahčujú Vám každodenný život. Niekoľko z nich si predstavíme v tomto článku.

Zlodej

10 spôsobov, ako si zabezpečiť svoj domov počas dovolenky

Nastal čas dovoleniek a tým sa začala aj „sezóna“ pre domových vykrádačov. Mnoho ľudí podceňuje bezpečnosť svojho domu alebo bytu. Svoje domácnosti majú vybavené hodnotným majetkom a bez kvalitného zabezpečenia dávajú zlodejom šancu na poriadny úlovok. Nedajte im možnosť a buďte o krok vpred!

videovratnik

Prečo a ako si vybrať Smart videovrátnika?

Komfort pre domácnosti a ich návštevníkov, zvýšená bezpečnosť, nenáročná inštalácia a výhodná investícia. To všetko Vám prináša smart videovrátnik! Čo je to videovrátnik? Jednoducho povedané, je to druh vstupného systému, ktorý má funkcie klasického dverného zvončeka, avšak obsahuje aj niekoľko funkcií navyše. Ako už vyplýva z názvu, okrem zvukového signálu je dostupný aj video výstup, ktorý môžete sledovať...

nová elektroinštalácia

Stará elektroinštalácia vs. súčasné požiadavky elektroinštalácie

Stará elektroinštalácia vs. súčasné požiadavky elektroinštalácie Tak ako sa zvyšuje životná úroveň, narastá aj počet elektrických spotrebičov v domácnostiach a s nimi aj požiadavky týkajúce sa elektroinštalácie. 

jablotron zabezpecovaci system

Ako si vybrať vhodný zabezpečovací systém?

Bohužiaľ, ani naši štvornohí miláčikovia nedokážu ochrániť náš domov na 100%. Hovorí sa, že sezóna zlodejov je najmä počas dovolenkového obdobia. Pravda je však taká, že pohov si nedajú ani na jeseň, v zime, či na jar. Ak sa rozhodujete, ako zabezpečiť svoj dom, byt či inú nehnuteľnosť, máte na výber z niekoľkých možností. Na ochranu majetku môžete využiť elektronické zabezpečenia a kamerové systémy. 

ozvucenie

Ozvučte si svoj dom moderne a štýlovo

Ozvučenie rodinného domu (prípadne bytu) sa zdá ako jednoduchá záležitosť. No predsa máme každý iné požiadavky a predstavy. Niekto kladie dôraz na cenu, niekto na dizajn, iný na kvalitu alebo na jednoduchosť ovládania. Možností ozvučenia je viac než dosť a preto vybrať si môže byť náročné. Aj v tomto smere sa technológie vyvíjajú neskutočnou rýchlosťou a na trhu nájdeme už aj inteligentné systémy...